Rekvisitörerna talar ut...

Hejhejhallå Trattbloggen!

Vi i rekvisitateamet sitter och pustar ut över några glas vin, då vi nästan är klara med all rekvisita till lördagens Marsspexpremiär. Även om vi är stormförtjusta i hela produktionen så donar vi numera med rekvisita på annan ort då listan över saker som ska fixas bara fylls på mer och mer varje gång vi träffar teaterföreståndarna och skådespelarna.
Huvudsponsor för Marsspexets rekvisita är i år Uppsala Stadsteater där vi bland annat har fått låna räven Tusse och dessa stora plantor som inte gick in i bilen och därför fick bäras genom hela stan (Astungt som ni säkert förstår). Stort tack till Uppsala Stadsteater och deras rekvisitör Disa Swahn för all hjälp!
Ett ytterligare stort tack till Östgöta nation och Göteborgs nation för tiden i deras, relativt (och här jämför vi med vårt eget, dock inte med stadsteaterns) välstädade och välsorterade teaterförråd. Smakprov på "ordningen" i stockens teaterförråd kommer här:
Det har varit blod, svett och tårar att fixa parkbänkar, telefonkioskar och uppstoppade djur men det har varit värt all möda, för årets spex är THE SHIT! Glöm nu för bövelen inte att köpa biljetter och komma och kolla på årets i särklass bästa spex!
PUSS PÅ ER
från Marsspexets revisitörer
Hedvig, Nina och Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0